!
!
edelstenen en mineralen bij Engelen-Levensvreugde

EDELSTENEN

Edelstenen, Mineralen en Kristallen zijn onverbrekelijk verbonden met de Engelen en een vrucht van Moeder Aarde...

Moeder Aarde heeft hen liefdevol de ruimte gegeven, de voeding gegeven om zich te ontwikkelen.

Vele edelstenen ressoneren op het zeer hoge trillingsniveau van de Engelen : zowel de beschermengelen als de Aartsengelen, de Elohim en de Serafijnen.  Allen hebben ze hun specifieke verbinding met edelstenen en mineralen, planten, planeten ...

Zo zijn edelstenen en mineralen :  verbinding tussen hemel en aarde.

Edelstenen en mineralen hebben ons zoveel te geven en dat doen ze in onvoorwaardelijke liefde voor elkeen die zich een edelsteen, mineraal aanschaft.  Weet je, edelstenen en mineralen, worden al eeuwenlang ingezet voor bescherming, tegen ziekte voor zowel lichaam als geest, emotie en spiritueel.

Leer de edelstenen en mineralen, die zo graag deel van je leven zouden willen uitmaken, om je te helpen en te steunen, kennen en waarderen :

Hier kan je een "edelsteenkaartje" kiezen, zowel voor jezelf, als voor je kinderen, voor je huisdieren ...    Neem een kaartje terwijl je aan je probleem denkt en lees zijn eigenschappen.

 

 

 

 

Onze missie :

"Ontgoochelde, zieke en zoekende mensen inspireren, ondersteunen en healen zodat ze doelbewust een gezond, succesrijk leven creëren dat hen de gedroomde levenskwaliteit brengt. "