!
!
Engelen-Levensvreugde

CURSUSSEN

Via cursussen, waarin diepgaand ingegaan wordt op elk onderwerp dat gekozen is in een cursus, leer je omgaan met jezelf, de Engelen in je dagelijks leven integreren, de edelstenen kennen en hun aangeboden eigenschappen aan den lijve ondervinden.

Mits cursussen leer je vooral jezelf kennen, je visie bepalen, je levenspad vinden. In onze praktijkgerichte cursussen, ontwikkel je jezelf op een heel speciale manier om met een totaal andere materie dan dat we gewoon zijn om te gaan.  Het is een eindeloze wereld waarin we onze weg leren kennen, om tenslotte de bomen in het bos te leren kennen uit het grote aanbod dat aangesneden wordt.

Er is zoveel dat ons interesseert, maar het allerbelangrijkste is eerst jezelf leren kennen, jezelf leren liefhebben onvoorwaardelijk, jezelf leren waarderen en vooral leren je eigen leven te scheppen in gezondheid, succes en overvloed.

Jijzelf hebt dat in de hand.  Alleen jijzelf kan voor jouw lichaam eten, slapen, wandelen ... èn denken

Niemand kan dit voor jou doen !   Op een ontspannen manier leer je hier tijdens de cursussen, op de juiste manier denken : in liefde in plaats van het aangeleerde in angst denken.  In elke cursus komt dit aan bod : leer op de juiste manier denken, zodat je het  voor jou gepaste leven creëert.

Tijdens de cursus leer je met jezelf omgaan in geduld, mededogen en liefde.

Onze missie is :

"Ontgoochelde, zieke en zoekende mensen inspireren, ondersteunen en healen zodat ze doelbewust een gezond, succesrijk leven creëren dat hen de gedroomde levenskwaliteit brengt. "