!
!
ametrien  1kg   280 euro 160140_ametrin_

AMETRIEN

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-levensvreugde.be  Heikant 19A in B.9240 ZELE +32 0497793077

Maak per sms een afspraak indien je wenst te komen naar het winkeltje.

KENMERKEN
Ametrien is een krachtige combinatie van amethist en citrien. Het werkt snel en doeltreffend en is vooral nuttig bij langdurige ziekten, want het biedt inzicht in de oorzaken van ongemakken*. Ametrien verbindt het fysieke gebied met hoger bewustzijn. Deze steen beschermt u tijdens astrale reizen* en verlicht psychische aanvallen*.
Het vermindert stress en spanning in het hoofd, kalmeert de geest en bevordert de focus bij het mediteren.
Ametrien opent het derde oog, stimuleert genezing en waarzegkunst en verenigt mannelijke en vrouwelijke energieën.
Psychisch vergroot ametrien het vermogen zich bij anderen aan te passen. Het laat zien wat iedereen gemeenschappelijk heeft en overstijgt vooroordelen. Als uitzonderlijk energetische steen stimuleert het creativiteit en ondersteunt het iemand die zijn eigen leven in de hand wil houden. Het is een steen die schijnbare tegenstellingen weet op te lossen.
Geestelijk zorgt ametrien voor helderheid en harmonie tussen waarneming en actie. Het vergroot de concentratie, helpt dingen door te denken en draagt creatieve oplossingen aan. Het verheft het intellect boven de dagelijkse werkelijkheid tot hoger bewustzijn.
Emotioneel heft ametrien blokkades op, inclusief negatieve emotionele programmering* en verwachtingen, maakt transformatie mogelijk en biedt inzicht in onderliggende oorzaken van emotionele ellende, Ametrien stimuleert optimisme en welzijn.

GENEZING
Ametrien gaat tot de bodem van dingen. Zijn krachtige reinigende eigenschappen verdrijven negativisme uit de aura* en vergiften uit het lichaam. Het reinigt het bloed, verschaft energie, herstelt het fysieke lichaam en versterkt het immuunsysteem, helpt het autonome zenuwstelsel en de lichamelijke rijping, stabiliseert DNA/RNA en stimuleert de zuurstofvoorziening van het lichaam. Ametrien heelt het chronische-vermoeidheidssyndroom (CVS)*, verdrijft branderige gevoelens, depressie, ingewandsstoornissen en maagzweren, vermoeidheid en lethargie, spanningshoofdpijn en aandoeningen die met stress verband houden.
Het lost blokkades in het fysieke, emotionele en geestelijke lichaam op.

POSITIE
Draag hem lange tijd direct op het lichaam, op de zonnevlecht. Het vasthouden van een ametrien brengt diepgewortelde kwesties aan de oppervlakte, zodat erover te communiceren valt en ze te genezen zijn.
De steen verenigt verstand en intuïtie in zich, maakt creatief en zet aan tot handelen. Het het geeft het inzicht en aanpassingsvermogen wat nodig is om beperkende gedrags- en denkpatronen te veranderen. Ametrien helpt bij verminderen van stress en spanningen (met name in het hoofd) en geeft een gevoel van welzijn en controle. Het beschermt bij astraal reizen en psychische aanvallen en heeft een gunstig effect op meditatie en divinatie. Fysiek werkt de steen sterk zuiverend en ontgiftend. Ametrien heeft een positieve werking op (chronische) vermoeidheid, depressie, het autonome zenuwstelsel en het immuunsysteem.