!
!
azuriet nst.26.h106.5

AZURIET

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-levensvreugde.be  Heikant 19A in B.9240 ZELE +32 0497793077

Maak per sms een afspraak indien je wenst te komen naar het winkeltje.

 

KLEUR donkerblauw
UITERLIJK heel kleine, glanzende kristallen getrommelde staat), vaak kleine (niet zichtbaar in getrommelde steen
ZELDZAAMHEID gemakkelijk verkrijgbaar, vaak in malachiet combinatie met
VINDPLAATS Verenigde Staten, Australië, Chil Namibië, Rusland, Egypte , Peru, Frankrijk,

KENMERKEN
Azuriet leidt de psychische en intuïtieve ontwikkeling. Het brengt de ziel tot verlichting, reinigt en stimuleert het derde oog* en stemt af op spirituele leiding. Het maakt veilig reizen buiten het lichaam mogelijk. Dit kristal verheft het bewustzijn tot een hoger niveau en biedt meer controle over spirituele ontplooiing; daarnaast vergemakkelijkt het de toegang tot een meditatieve en kanaliserende* staat. Azuriet is een steen met grote geneeskracht en biedt psychosomatische inzichten in het effect van de geest en de emoties op het lichaam.
Geestelijk zorgt azuriet voor een helder begrip en nieuwe perspectieven en heeft het een verruimende werking. Het heft reeds lang bestaande communicatieblokkades
op de werkelijkheid uit en schuift geprogrammeerde geloofssystemen ter zijde om zonder angst in het onbekende te duiken en naar diepere inzichten en een nieuwe werkelijkheid te streven.
Op het emotionele vlak helpt azuriet tegen stress, bezorgdheid, verdriet en droefheid, en laat meer licht op emoties vallen. Het pakt angsten en fobieën aan en laat de oorzaak ervan zien. Het kristal kalmeert iemand die (van de zenuwen) te veel praat of moedigt iemand aan die zich moeilijk uit.

GENEZING
Azuriet behandelt keelproblemen, artritis en gewrichtsproblemen, brengt de ruggengraat op één lijn en werkt op celniveau om een blokkade of beschadiging van de hersenen op te heffen. Het geneest nier-, galblaas- en leverkwalen en heeft invloed op de milt, de schildklier, de botten, het gebit en de huid. Azuriet ontgift en bevordert de ontwikkeling van het embryo in de baarmoeder. Het heeft een speciale resonantie met de geestelijke en mentale processen en vermindert stress. Als energieverschaffer brengt het de verfijnde lichamen* op één lijn met de fysieke door de chakra's* te reinigen. Azurietelixer helpt bij een genezingscrisis* waarin symptomen tijdelijk verergeren alvorens te verminderen.

POSITIE
Draag het op de huid van de rechterhand of leg het op een relevante plaats van het lichaam, vooral op het derde oog. Als het hartkloppingen veroorzaakt, moet u het meteen weghalen.

COMBINATIESTEEN
Azuriet met malachiet is een krachtige geleider van energie. Het ontsluit spirituele visie, vergroot het vermogen
Azuriet met om te visualiseren en opent het derde oog. Op emotioneel niveau zorgt (getrommeld) deze combinatie voor diepgaande genezing, verwijdering van oude blokkades, miasma's* of denkpatronen. Het heft spierkrampen op.