!
!
k.engelenkaars 22325_sense_5390_579f198ce60

AANVRAAGFORMULIER VERKOOP KAARSEN: "STRALEN VAN ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG"

U kan de  kaarsen aankopen en verkopen als therapeut, winkelier in eigen winkel, onlinewinkel, op spirituele beurs en andere gelegenheden.

Wij vragen U een formulier in te vullen, met opgave van uw BTW nummer en ondernemingsnummer als volledige zelfstandige of in bijberoep. Indien in bijberoep stip dit dan aan bij mededelingen.   In antwoord daarop zal U zicht hebben op onze verkoopprijs als aankoper in onze groothandel voor BelgiĆ«

Er zijn vier verschillende kleuren voor de kaarsen verkrijgbaar. Alle kaarsen zijn hetzelfde ingestraald (geƫnergetiseerd), dat heeft niks met de kleur van de kaars te maken. Er worden vier kleuren aangeboden zodat de klant, naar believen, daaruit een keuze kan maken.

De kaarsen zijn per kleur in een doos verpakt met vier kaarsen.  De aankoop is per doos van 4st. per kleur.

Eerste minimum bestelling is 12 kaarsen/kleur of 48 kaarsen. De bestelling is steeds bij afronding bestelling te betalen.

Wij sturen U een email met de groothandelsprijs/kaars of de eenheidsprijs per kaars (stuk)

Alle gegevens zijn strikt persoonlijk en worden door ons ook zo bijgehouden en behandeld.

 

Stuur een email   Geef in die email op :  uw naam en adres en Land - naam onderneming en BTW nummer en/of ondernemingsnummer - eventueel opgave van uw website - zeker uw telefoonnummer.  Schrijf gewoon wat je wil opnemen in je aanbod.