!
!

KAARS : "stralen van alle kleuren van de regenboog"

Hier koop je alle door Ingrid van Engelen-Levensvreugde ingestraalde engelen kaarsen

Deze prachtige design kaars, opvallend door haar fijne subtiele ontwerp en handmatige afwerking worden door Ingrid persoonlijk ingestraald.  

Zij is doorgeefkanaal van de Engelen, Aartsengelen, Aardengelen, Elohim en Serafijnen om hun gezamenlijke energie van onvoorwaardelijke liefde, met de speciale eigenschappen van elke kleurstraal, allen samen, in elke kaars verrijkend in te betten. 

Op die manier kan elkeen zich omhullen met deze ongelooflijke, krachtige energie,  en laten doorstromen met de liefdevolle uitstraling van de engelen, elohim en serafijnen.

De kaarsen passen op elk moment bij jou, welke kleurstraal je vooral nodig hebt, op elk moment.  Elke kaars bevat immers alle eigenschappen, speciaal aandachtspunt van elke kleurstraal.

Deze liefdevolle, uitgebalanceerde kaarsen brengen in elke woning een subtiele sfeer en delen mee in elke feestvreugde, ondersteunen op elk moment van verdriet.  Kortom ze integreren zich volledig in alle mogelijke ups en downs van een mensenleven, vanaan de geboorte tot het heengaan.

Hier vindt U alle mogelijke inlichtingen in het Nederlands.

   
 

 

 

Er werd ook een speciaal luik geopend voor de uitleg in het Frans.