!
!
k.engelenkaars 22325_nachtblau_5389_579f198cd99
12 €/stuk 150/60 mm

KENNISMAKING MET DEZE KAARSEN

Engelen-Levensvreugde CVOA heeft er maanden over gedaan een kaars op de markt aan te bieden die stilletjes eerst hun hart veroverde, alvorens ze aan U aangeboden wordt.  Ze zijn kunstig handbewerkt en zorgvuldig gemaakt.

Elke kaars is een cylindervorm met 6cm diameter en 15 cm hoogte. Bij het vervaardigen van de kleurstraalkaarsen wordt paparaffine gebruikt van de beste kwaliteit. De aanbevolen winkel verkoopprijs is 12 €/stuk

Elke kaars heeft een tekstkaartje welke de volledige inhoud weergeeft van de energieën van de Meesters, Aartsengelen, Aardengelen, Elohim en Serafijnen werkzaam in elke kaars.  Er zijn twaalf kleurstralen vertegenwoordigd in elke kaars.

Let wel : elke kaars bevat samengebracht, de fijnzinnige energie vanuit de Hogere Geestelijke Wereld, de engelen, de Aartsengelen, de Elohim, de Serafijnen, van alle stralen van alle kleuren van de regenboog.

De kaarsen worden U aangeboden in vier verschillende keuze kleuren. De energie inhoud van de kaarsen is absoluut niet afhankelijk van de kleur van de kaarsen.  De kleur van de kaarsen is enkel de "eye catcher" individuele keuze van de koper.

   
 

 

Deze, met oog voor details en lieftalligheid, zorgvuldig uitgekozen kaarsen, ogen delicaat , sierlijk.  Brandend omsluieren deze kaarsen heel de omgeving, fijnzinnig en prettig aanvoelend met hun tederheid.

Elke kaars is voorzien van de uitleg over alle kleurstralen. Kan ook perfect gebruikt worden als NOVEENKAARS, KERSTKAARS, DOOPKAARS, GEDENKKAARS bij de foto van je geliefde overledene, ALTAARKAARS voor je speciale altaarje, FEESTKAARS (communiefeest, huwelijksfeest, familiefeest, verjaardagsfeest ...) om je feestelijke tafel gloedvol te versieren en je te verzekeren van een vredige, harmonische sfeer op die zo belangrijke momenten.

De zeer gedetailleerde uitleg, toepassingsgebieden, therapeutisch gebruik, combinaties van kleurstralen met hun specifieke thema’s, de Krachten en de Wezens van deze kleurstraal vindt je terug in het boek “De Elohim” Krachtige engelen voor onze tijd van transformatie, van Lichtwesen.

 

 

Als therapeut, winkelier in zijn winkel of als online-verkoper, verkoop op beuzen ...

kan U deze kaarsen aankopen in de groothandel N.V. 't Kouterbos.

Gelieve dan wel het aanvraagformulier in te vullen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.