!
!
Engelen-Levensvreugde

THERAPIE SESSIE

Be the creator of your own life  and be amazed...

It's a true life-changing experience!

 

Tijdens persoonlijke sessies wordt er zeer intens met je gewerkt.

Je bent dan alleen met de therapeute, waarbij gemakkelijker gepraat wordt en van gedachten gewisseld wordt, meer, er wordt zeer diep op thema's ingegaan die bij jou naar boven komen.

Elk thema wordt apart behandeld, tijdens aparte sessies.

 

 

verklarende uitleg van verschillende omschrijvingen.

 

Healing : de engelen van heling, de engelen van geduld en kracht, de aartsengelen, elk met zijn specifieke eigenschappen, de Elohim en de Serafijnen. Met deze ontzagwekkende kracht die jouw ziel, geest en lichaam verkwikt en volledig in harmonie brengt met elkaar, wordt je via mij doorstroomt, omdat ik een kanaal van hun grenzeloze liefde ben. Het wordt door mij ter beschikking gesteld met hart en ziel.

De volle aandacht en richtlijnen : door mijn gaven en als kanaal van de engelen, en door de thema's die jijzelf aansnijdt, waarvoor het juist dàn tijd is, wordt je telkens weer op het juiste pad gezet naar volledige heelwording en gesterkt in het volharden van constructief denken. Je leert je wilskracht achterwege te laten : wilskracht is strijd en weerstand verwachten.

Volledige steun : je bent volledig terug verbonden met je oorsprong : met de engelenwereld. Zo ben je nooit meer alleen, ze zijn er altijd voor jou, net zoals ik. Je voelt je gesteund, gehoord, getroost en terug uit elke put geheven, waarin je ingevallen bent.

Je wordt gegidst : omdat je beter naar jezelf leert luisteren, gaandeweg, wordt je zowel door mij als door je zelfgenezend vermogen : je intuïtie door alle hindernissen geloodst.