!
!
danburiet--mexico ntm

Danburiet

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

Uitgebreide uitleg :
KLEUR: roze, geel, wit, lila
helder met strepen; alle formaten
ZELDZAAMHEID: gemakkelijk verkrijgbaar
VINDPLAATS: Verenigde Staten, Tsjech ie, Rusland, Zwitserland, Japan, Mexico, Myanmar

KENMERKEN
Danburiet is een spirituele steen met een zeer zuivere vibratie die de energie van het hart beïnvloedt. Het activeert zowel het intellect als het hogere bewustzijn en legt een verbinding met het rijk der engelen*. Zijn schittering is afkomstig van kosmisch licht en danburiet wordt soms gevonden met een boeddhaformatie in het kristal, die verlichting en spiritueel licht aantrekt. Het vereffent het pad dat voor u ligt.
Als u danburiet draagt, heeft u verbinding met sereniteit en eeuwige wijsheid.
Bij meditatie neemt het u mee naar een hoge staat van bewustzijn en biedt het toegang tot innerlijke leiding.

Danburiet is een uitstekende steen om ingrijpende veranderingen gemakkelijker te laten verlopen en het verleden achter ons te laten. Het kan als karmische reiniger werken door miasma's* te verwijderen en geestelijke verplichtingen ongedaan te maken. Het laat de ziel een nieuwe richting inslaan. Naast het bed kan dit kristal een stervende begeleiden op zijn of haar reis naar het hiernamaals, zodat een bewuste spirituele overgang kan plaatsvinden.
Spiritueel stimuleert danburiet het derde oog*, het kruin- en hogere kruinchakra* en opent deze tot aan het veertiende niveau.
Het brengt het hartchakra op één lijn niet het hogere kruinchakra
Danburiet zuivert de aura* en bevordert lucide dromen.

Op psychisch vlak bevordert danburiet welbehagen, verandert het weerbarstige houdingen en zorgt het voor geduld en gemoedsrust.

GENEZING
Danburiet is zeer geneeskrachtig en verhelpt allergieën en chronische kwalen. Het heeft een sterk ontgiftende werking en behandelt de lever en galblaas. Het voegt gewicht aan het lichaam toe waar dat nodig is en ondersteunt de spieren en motoriek.

POSITIE
Leg danburiet op een relevante plaats, met name op het hart, of leg het onder het kussen om lucide dromen te stimuleren.

SPECIFIEKE KLEUR
Naast de algemene kenmerken heeft de volgende kleur aanvullende eigenschappen:
Roze danburiet opent het hart en stimuleert ons van onszelf te houden.

DANBURIET en ENGELEN
Aartsengel Michaël
Eigenschappen: danburiet is genoemd naar de plaats waar het oorspronkelijk is gevonden, namelijk Danbury in Connecticut (VS).
Danburiet heeft een zeer hoge vibratie die de zintuigen snel en vol vreugde afstemt op het engelendomein. Het opent en reinigt vlug het hart- en het kruin-chakra, en bevordert helder dromen.
Danburiet geeft licht, helderheid en zuiverheid aan de aura; het heeft dus de macht om alle omstandigheden te wijzigen die ellende en ziekte veroorzaken.
Het is een allesgenezer.
Psychologisch: haalt goddelijk licht naar beneden. Het wordt gebruikt voor de leiding, spiritueel ontwaken, zuivering van de ziel, openbaring, inspiratie en diepzinnige dromen.
Het is een overgangskristal en is dus nuttig als u aan een nieuw project begint, van loopbaan verandert of overweegt een gezin te stichten.
Mentaal: maakt u alert op toevalligheden die het mogelijk maken het verleden los te laten.
Emotioneel: ruimt emotionele miasma's op. Verbindt u met de sereniteit van engelen en de engelendomeinen.
Fysiek: is goed tegen allergieën, gifstoffen en chronische aandoeningen. Geeft ondersteuning aan de lever, galblaas, nieren, alvleesklier en de huid.
Genezing: een veelzijdig kristal dat een breed spectrum van genezende energieën heeft.
Positie: elk chakra. Draag het als hanger; het kan in zilver of goud worden gezet. Danburiet vormt een uitstekende edelsteenessence.