!
!
fenakiet-

Fenakiet

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

FENAKIET


KLEUR

kleurloos, soms geel, geel-rood, rood, roze of bruin getint


ZELDZAAMHEID VINDPLAATS

glasachtig, kwartsachtig, met kleine kristallen behoorlijk zeldzaam en gewoonlijk duur

Madagaskar, Rusland, Zimbabwe, Colorado, Brazilië

KENMERKEN

Fenakiet heeft een van de hoogste kristalvibraties die tot nu toe zijn ontdekt. Het verbindt persoonlijk bewustzijn met een hoge fre­quentie, waardoor informatie vanuit die ruimte naar de aarde kan worden vertaald. Het legt contact met het rijk der engelen* en de Opgeklommen Meesters*.

Fenakiet zuivert, integreert en brengt de spirituele vibraties naar de aarde.

Het resoneert met het etherische lichaam, activeert het lichtlichaam* en ondersteunt het opstijgingsproces.

Dit kristal heelt de ziel en zuivert de ver­fijnde* en fysieke lichamen om er een geschikt voertuig voor te vormen.

De energieën ervan zijn alleen beschikbaar voor degenen die zichzelf hebben gezuiverd door hun persoonlijke vibratie op een hoger niveau te brengen.

Fenakiet heeft een sterke band met alle chakra's* en biedt kennis over hoe ze te genezen en te activeren zijn.

Het stimuleert het derde oog* en activeert het hogere kruinchakra, waardoor de innerlijke kennis toeneemt.

Dit kristal blijkt verschillende eigenschappen te hebben, afhankelijk van waar het is gedolven. Fenakiet van Madagaskar is interdimensionaal en is als intergalactisch ervaren.

Fenakiet uit Brazilië heeft vaak zijn eigen 'kristalwachter'.GENEZING Fenakiet werkt op een verfijnd niveau, zuivert het lichaam en reinigt energiepaden. Het haalt informatie uit de Akasha-kronieken* via de etherische blauwdruk', zodat ongemakken* uit welke bron dan ook zijn te identificeren en te verhelpen. De steen activeert genezing van het ethe­rische lichaam* naar het fysieke lichaam.

Fenakiet heeft de macht om de energie van andere genezende kristallen te vergroten.POSITIE Draag fenakiet als gefacetteerde steen of leg het op een relevante plaats, vooral boven het hoofd.SPECIFIEKE KLEUREN Naast de algemene kenmerken hebben de volgende kleuren aanvullende eigenschappen:

Helder fenakiet helpt bij interdimensionaal reizen. Het vergemakkelijkt het bewegen door spirituele vibraties die anders niet vanaf de aarde toegankelijk zouden zijn. Het kristal wekt herinneringen aan vroegere spiritu­ele initiaties op en leert u dat 'gelijke dingen elkaar aantrekken; het spoort u aan uw vibraties te verhogen, uw gedachten te zuiveren en alleen positieve energie uit te stralen.

Geel fenakiet heeft een bijzonder vermogen tot buitenaards contact. Het is een manifestatiesteen die op het fysieke vlak wensen verwezenlijkt, als het tenminste alle mensen ten goede komt.Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”

Bron de KRISTALLENGIDS van JUDY HALL

Veltman uitgevers ISBN -10:90 5920 338 0

ISNB -13:978 90 5920 3389 prijs 14,95€ koop nu

Fenakiet Vertaald uit het oud Grieks als ‘de bedrieger’ vanwege de sterke gelijkenis met Herkimer Kristal en Diamant in facetgeslepen vorm. De steen reinigt en activeert alle innerlijke chakra’s, maar bovenal de bovenste energiecentra’s, welke gelegen zijn boven de kruin chakra. Fenakiet heeft een zeer hoog trillingsniveau en behoort dan ook tot de hoogste Engelensteen. Staat in connectie met onze subtiele lichtlichaam en fungeert als activator om contact te leggen met de Meesters van het Licht en Engelachtige wezens. Is een uitermate geschikte genezingssteen voor zowel de etherische energieën als het fysieke lichaam. Stimuleert en versterkt de werking van andere kristallen en stenen. Bevordert diepe meditatie en innerlijke kennis en brengt de liefde door het aanmoedigen van onze hemelse worden in manifestatie. Het helpt bij het loslaten van de oogdruk, zuivert en activeert de ziel en alle lichaamstructuren en trajecten. Het vergroot de wijsheid, rust, geduld, vergeving en liefde. Helpt bij het realiseren van onze wensen. Het kan worden gebruikt voor het openen van de kanalen van licht en ontwaken de hogere energiecentra. Gele Fenakiet is krachtig in de manifestatie van de hogere buitenaardse energieën. Het helpt op de weg naar onze innerlijke dimensies, astrale projecties en reizen. Deze hogere energie is beschikbaar voor al die mensen wier energie en trillingen al op hoog niveau zijn. Fenakiet reinigt zichzelf
Bron : http://hemelwandelaar-2012.webklik.nl/page/http-hemelwandelaar-2012-webklik-nl