!
!
larimar-hanger_

Larimar

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

LARIMAR /PECTOLIET

korte uitleg:
- Chakra : keelchakra
- De naam is afkomstig van "Larissa del Mar", de dochter van de Dominikaan, die de steen ontdekte.
- Geeft vreedzame harmonie tussen hart en verstand. Brengt de levenskracht in de meridianen in balans. Is een rustgevende steen voor tieners.
- Tegen : kwaadheid, wellust, frustratie en hebzucht.

Uitgebreide uitleg:
KLEUR blauw, blauwgroen, grijs of rood met wit
UITERLIJK doorschijnend, glad, met gekleurde spiralen of witte aders door de basiskleur; vaak klein tot middelgroot, getrommeld
ZELDZAAMHEID gemakkelijk verkrijgbaar
VINDPLAATS Dominicaanse Republiek, Bahama's
KENMERKEN
Larimar is onlangs ontdekt en een van de 'spirituele stenen' die nieuwe dimensies openen en daarmee de evolutie van de aarde stimuleren.
Het straalt liefde en vrede uit en stimuleert rust.
Larimar zorgt moeiteloos voor een diepe meditatieve toestand, verheft het bewustzijn op een natuurlijke wijze en harmoniseert lichaam en ziel tot nieuwe vibraties.
Deze steen geeft spirituele kracht, heft schijngrenzen op die het spirituele zelf beperken en leidt de ziel op zijn ware levensweg.
Larimar vergemakkelijkt het contact met engelen en de communicatie met andere gebieden.
Deze steen, die erg geschikt is voor mensen die een zielsverwant zoeken, vergemakkelijkt de genezing van relaties in vorige levens of van een gewond hart.
Op het psychische vlak verwijdert larimar blokkades en beperkingen.
Het maakt een einde aan zelfvernietigend gedrag, vooral de neiging tot martelaarschap, en helpt het leven in eigen hand te nemen.
Het is bijzonder nuttig om schuld te verlichten en angst op te heffen.
In perioden van stress en onvermijdelijke veranderingen schept het de mogelijkheid problemen gelijkmoedig aan te pakken.
Geestelijk zorgt larimar voor sereniteit, helderheid en constructief den¬ken.
Het stimuleert creativiteit en het vermogen om 'met de stroom mee te gaan'.
Emotioneel zorgt larimar voor kalmte en evenwicht. Het is een tegengif voor emotionele excessen en verhelpt bipolaire stoornissen.
Het geneest trauma's van het hart, maakt een mens weer speels en geeft hem vreugdevolle, kinderlijke energie.
GENEZING Op het hart, het derde oog* of op de zonnevlecht geplaatst of zachtjes over het lichaam gestreken verwijdert larimar aangehechte entiteiten*. Het stimuleert de chakra's van het derde oog, het hart, de kruin en de keel, en bevordert zelfgenezing.
Het is vooral gunstig bij aandoeningen van het kraakbeen en de keel, en heft energieblokkades in borst, hoofd en nek op.
U kunt het ook op stramme gewrichten of geblokkeerde aders leggen. Als u het op een pijnlijke plaats legt, zal het langzaam de pijn verdrijven.
Als hulpmiddel bij reflexologie wijst het heel nauwkeurig de locatie van een aandoening* aan en verheldert het de meridianen* van het lichaam.
POSITIE Houd het gedurende lange perioden bij u of draag het; gebruik het op uw voeten.

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”