!
!
nevelsteen-nabula jaspis

Nevelsteen

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

NEVELSTEEN

(Eldariet, elderiet, en KAMBALA jaspis, KABAMBA jaspis en NABULA jaspis ) allen namen voor deze half-edelsteen.
(NEVEL in Swahili is KAMBALA) De edelstenen die wij leveren is uit Madagascar.
KLEUR zwart met groene spikkels
UITERLIJK dichte steen met duidelijke vlekken; gewoonlijk klein en getrommeld
ZELDZAAMHEID nieuw, onlangs op de markt verschenen
VINDPLAATS zuidwesten van de Verenigde Staten, Mexico
KENMERKEN Nevelsteen is uit vier mineralen opgebouwd en heeft naar verluidt unieke metafysische eigenschappen, die nog worden onderzocht. Het is bekend dat nevelsteen de vibratie van licht in de kwartscomponent in het fysieke lichaam mengt, waardoor de cellen worden verlicht en hun bewustzijn wordt geactiveerd. Dat verhoogt het algehele bewustzijn en wekt herinneringen aan de spirituele wortels van de ziel.
Als u in nevelsteen kijkt, neemt dat u uitwendig mee in het oneindige en inwendig in het kleinste deel van het bestaan. Uiteindelijk worden de twee een. Het is een steen van niet-dualiteit en van eenheid.
GENEZING Nevelsteen kan diepe genezing op celniveau bevorderen. Voor het doorbreken van angsten, paniek aanvallen, helpt en geeft steun bij onzekerheid, angst neurose, helpt aarding, geeft moed en doorzettingsvermogen. Helpt de hart chakra.
Eldariet werkt zeer diep, zelfs tot op DNA-niveau. Eldariet is zeer goed voor de huid en slijmvliezen, vooral de keel helpt de spanning van de spieren, die zijn voortgekomen uit stress, te verminderen, vooral de spieren in nek en schouders. Geeft verlichting bij longklachten. Verbetert bloedsomloop en lymfeomloop. Harmoniseert blaas en nieren. Is aangeraden ter voorkoming van trillen en bibberen en hyperventilatie.
Eldariet geeft levenskracht, maakt flexibel, helpt bij angsten en fobieën en bij twijfel en zorgen. Helpt je geestelijk groeien. Hij maakt je zeer goed bewust van je eigen fouten. Eldariet (Nevelsteen - Nabulajaspis) beschermt tegen negatieve invloeden.
Hij helpt je geestelijk groeien. Het is een fantastische half-edelsteen voor gevoelige personen, ook voor kinderen.
Je kan hem bij je dragen als knuffelsteen, onder je hoofdkussen leggen als platte steen of handsteen en als bol in de woonkamer, op je bureau, op je werktafel, in de salon ... zetten.
Het werkt als een magische beschermer die gedachten en geest vrijmaakt.
Ook is de Kambaba in de afgelopen twee jaar een van de succesvolste stenen die je steunt bij hardnekkige verkoudheid en grieptoestanden.
Ook staat de steen voor ommekeer, vergemakkelijkt pijnlijke processen in het leven, helpt om weerstand tegen verandering op te geven en onverenigbare dingen te verbinden.
Het bevordert de ontzuring en reguleert de mineralenhuishouding.
POSITIE Houd de steen in uw handen of leg hem op uw derde oog* of op een andere relevante plaats, bijvoorbeeld in je zakken ...


Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”
Bron de KRISTALLENGIDS van JUDY HALL