!
!
topaas-goud-trommelstenen

Topaas goud

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

TOPAAS GOUD

korte uitleg:
- Familie : kwartsen (SiO2)
- Samenstelling : siliciumdioxyde. De steen is doorzichtig. Heel vaak wordt gebrande amethyst of rookkwarts als citrien aangeboden, doch de gebrande soorten hebben altijd een roodzweem en hebben geen pleochroisme (verschillende kleur vertonen afhankelijk van de doorkijkrichting). Kleur: lichtgeel tot goudbruin
- Astrologie : Mercurius, Tweelingen
- Chakra : Manîpura, de zonnevlecht
- Naamgeving : naar de citroengele kleur
- Is goed voor : de bloedcirculatie, de smaak, spijsvertering, zenuwelectrische circulatie, het denken (goed bij examen)
- Tegen : depressies, futloosheid, hoofdvermoeidheid, een koud gestel, suikerziekte.
- Versterkt : de circulatie in het algemeen, het denken, het spreken, zenuwgestel, alvleesklier, lever
- Geeft : evenwichtigheid, opgewektheid, vitaliteit, vrolijkheid, welsprekendheid, mentale ondersteuning, zonnig gemoed.
- Spiritueel : maakt de gedachten helderder; stemt het gemoed zonnig; doet het gevoelsleven verstandelijk beheersen.

Citrienkwarts = gebrande Amethist
Gouden topaas (koningstopaas) werkt als een batterij, herlaadt het spirituele en fysieke lichaam en versterkt geloof en optimisme.
Het is een uitstekende steen voor bewuste afstemming op de hoogste krachten in het universum en kan gebruikt worden om informatie op te slaan die Gouden topaas langs die weg is ontvangen.
Het herinnert u aan uw goddelijke oorsprong.
Koningstopaas helpt u bij het onderkennen van uw eigen vaardigheden, geeft drang tot erkenning en trekt behulpzame mensen aan.
Het is weldadig voor mensen die roem zoeken, want het verleent charisma en vertrouwen. Deze topaassoort laat u trots zijn op uw vaardigheden, terwijl u tegelijkertijd edelmoedig en openhartig blijft.
Met behulp van koningstopaas kunt u beperkingen overwinnen en grote plannen opzetten.