!
!
andalusiet-chialosiet-hanger_

CHIASTOLIET/ ANDALUSIET

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

Algemene informatie
Chiastoliet is bruin, olijfgroen of grijs met een zwart kruis.
Werking
Chiastoliet is een beschermende en inzicht gevende steen en brengt innerlijke rust en evenwicht. Het geeft je inzicht in wie je ware ik en wat je levensdoel is. Het maakt helder van geest, nuchter en realistisch. De steen werkt stabiliserend en kalmerend. Illusies, angsten (bv. om gek te worden), schuldgevoelens, nervositeit en beperkende gedrags- en denkpatronen worden verminderd. Het stimuleert analytisch en rationeel denken en geeft hiermee inzicht. Chiastoliet werkt beschermend o.a. tegen vervloekingen en helpt astraal (buitenlichamelijk) reizen. De steen heeft een sterke connectie met de dood en reïncarnatie en kan mensen helpen die in de laatste fase van hun leven zijn of een naaste hebben die in dit proces zit. Fysiek werkt chiastoliet koortsverlagend en bloedstelpend en helpt tegen verzuring (en dus bij jicht en reuma) en bij zenuwaandoeningen (bv verlamming). De steen verbetert het immuunsysteem.
Toepassingen
Chiastoliet kan op of bij het lichaam gedragen worden.
Er kan met de steen gemediteerd worden.
Het kan in een ruimte geplaatst worden.
Chakra
Basischakra (1e)
Vindplaats
Chiastoliet wordt o.a. gevonden in Oostenrijk (Lisens), Australië (Bimbowrie) en Brazilië (Bahía).
Uitgebreidere uitleg :
KLEUR bruin-grijs, roze, grijs, roodachtig bruin, olijfgroen
UITERLIJK duidelijk kruis midden in de steen; vaak getrommeld klein
ZELDZAAMHEID gemakkelijk verkrijgbaar
VINDPLAATS Chili, Rusland, Spanje
KENMERKEN
Chiastoliet, dat krachtige bescherming biedt, werd vroeger gebruikt om vervloekingen af te weren. Het heeft de eigenschap onenigheid in harmonie te veranderen. Deze creatieve steen heeft de kracht om negatieve gedachten en gevoelens te verdrijven, zet conflicten om in harmonie en helpt problemen op te lossen en te veranderen.
Chiastoliet is een poort naar mysteries en maakt reizen buiten het lichaam mogelijk. Het bevordert begrip en verkenning van onsterfelijkheid. Het is verbonden met dood en wedergeboorte en kan steun bieden aan mensen die de overgang naar het hiernamaals maken. Deze steen kan het antwoord op geheimzinnige gebeurtenissen geven.

Op psychisch vlak lost Chiastoliet illusies op en kalmeert het angsten, zodat u de werkelijkheid onder ogen kunt zien.
Het geeft steun bij de overgang van de ene situatie naar de andere en heft versleten patronen en omstandigheden op.

Op geestelijk vlak helpt Chiastoliet problemen op te lossen door uw analytische vermogen te vergroten.

Emotioneel verheldert Chiastoliet schuldgevoelens en stabiliseert het de emoties. Chiastholiet houdt spiritualiteit in stand tijdens ziekte of verwonding door beschermende krachten op te roepen.
Het helpt af te stemmen op het doel van de ziel.

GENEZING
Chiastoliet verlaagt koorts, stelpt bloed, verlicht overmatige verzuring, geneest reumatiek en jicht. Het stimuleert de melkproductie bij zogende moeders.
Deze steen herstelt schade aan chromosomen en brengt het immuunsysteem in balans. Het kan verlammingen genezen en versterkt de zenuwen.

POSITIE
Leg het op een relevante plek of draag het om de hals.