!
!

KOPER

Is belangrijk voor de opname van ijzer uit het bloed en de vorming van rode bloedlichaampjes. Ondersteunt de ontwikkeling van de vrouwelijke geslachtsorganen en helpt bij menstruatiestoornissen. Stimuleert de werking van de zenuwen en de hersenen, de cel ademhaling en de celgroei. Speelt een rol bij de pigmentatie van huid en haar. Is kramp verlichtend en ontstekingsremmend. Heeft een antibacterile werking. Helpt bij gewichtsproblemen.

Is belangrijk voor de opname van vitamine C. Stimuleert de fantasie en maakt creatief. Helpt bij verwarring en helpt problemen op te lossen. Helpt bij grote geestelijke angst, depressiviteit, zenuwinzinkingen en allerlei psychosomatische klachten. Laat het gevoel voor schoonheid en esthetiek groeien. Maakt rechtvaardig en vriendelijk naar je hele omgeving.

Komt voor in oesters, soja-lecithine, noten, lever, eigeel, vis, volkorenproducten.

Edelstenen met koper kijk hier  voor de specifieke eigenschappen / kenmerken van elke edelsteen.
Amazoniet, antimoniet, atacamiet, azuriet, azuriet-malachiet, borniet, chalcopyriet, chrysokolla, covelliet, cupriet, diopsiet, dioptaas, galeniet, goud, koperchalcedoon, labradoriet, malachiet, markasiet, meteoriet, morganiet, pyriet, pyrietagaat, schalenblende, scheeliet, smithsoniet, spinel, turkoois, varisciet, vesuvianiet, wulveniet, zilver.

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077