!
!

VOOR-EN NADELEN GEBRUIK EDELSTENEN

Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruiken van helende edelstenen/kristallen?


Dit is toch wel even een belangrijke vraag wanneer je niet bekend bent met edelstenen. Je vindt op internet veel informatie en het lijkt allemaal erg positief. En dat is ook zo. Er is maar weinig bekend over dat mensen schade hebben opgelopen van edelstenen. Onze branche let wel op mineralen welke mogelijk stralingsschade zouden kunnen geven. Negatieve ervaringen hiermee zijn niet bekend bij ons.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van edelstenen/kristallen?

Werkt wel of niet
Een edelsteen werkt wel of niet.En je hebt hem in de regel zelf uitgekozen. De edelsteen of het mineraal heeft geen bijwerkingen. Vaak na gewerkt te hebben verliest u het mineraal of breekt het af of doormidden. Of u besluit zelf: het is genoeg geweest.

Neemt geen middelen in
Je neemt geen middelen in. Dit is natuurlijk ook fijn. Niets slikken. En werkt deze even te heftig, dan doe je het gewoon af en berg je de edelsteen op.

Makkelijk in gebruik
Edelstenen zijn makkelijk in gebruik. Dat klopt helemaal omdat je ze eenvoudig kunt dragen om je hals en in je zakken. Je kunt ze ook overal in huis plaatsen en zelfs onder je kussen.

Edelsteenwater
Je kunt er edelsteenwater van maken, met bijvoorbeeld Amethist, Bergkristal en Roze kwarts, welke de negatieve lading er van af halen en een zuiverende werking eraan geven.

Weren negatieve energie
Edelstenen of kristallen weren negatieve energie. Buiten dat edelstenen de vitaliteit vergroten weren ze ook negatieve energie af.

Wat zijn de nadelen van het gebruik van edelstenen/kristallen?

Geen probleem bij verkeerde keuze
Als je een verkeerde keuze hebt gemaakt van edelsteen, krijg je mogelijk een ander effect dan gewenst. Voelt het goed? OK! Niet goed? Kies een andere edelsteen.

Effect van edelstenen
Sommige edelstenen en mineralen hebben het effect dat je flink kan gaan dromen of er wordt eerst aan een andere blokkade gewerkt.

Werking langer dan je denkt
Als je edelsteenwater gebruikt, realiseer je dan dat de werking langer duurt dan je denkt.