!
!
vuuragaat-nst

Vuuragaat

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

VUURAGAAT

KLEUR bruinachtig rood, oranje, blauw, groen
UITERLIJK wervelende, stralende kleine steen
ZELDZAAMHEID in gespecialiseerde winkels te krijgen
VINDPLAATS Verenigde Staten, Tsjech ie, India, IJsland, Marokko, Brazilië

AANVULLENDE EIGENSCHAPPEN Vuuragaat heeft een diepe band met de aarde en zijn energie is kalmerend en zorgt voor veiligheid en zekerheid. Met zijn aardende krachten biedt het steun in moeilijke tijden.
Vuuragaat heeft een krachtige beschermende functie, vooral bij vervloekingen. Het bouwt een beschermend schild rond het lichaam op en laat onrecht naar de bron terugkeren
Fysiek is vuuragaat, zoals zijn naam al aangeeft, verbonden met het element vuur; het stimuleert seksuele activiteiten, bezielt het basischakra* en bevordert de vitaliteit op alle niveaus. Op psychisch niveau verjaagt vuuragaat angst en zorgt het voor diep gevoelde zekerheid.
Het vasthouden van vuuragaat moedigt introspectie aan, waardoor innerlijke problemen moeiteloos worden opgelost. Het helpt begeerten en vernietigende verlangens op te heffen en kan nuttig zijn bij de behandeling van verslavingen.
Spiritueel helpt deze beschermende steen bij het ontspannen van het lichaam, wat de meditatie ten goede komt. Deze agaatsoort zou voor de absolute volmaaktheid staan, omdat het zorgt voor spirituele kracht en het de evolutie van het bewustzijn bevordert.
GENEZING Deze steen heelt de maag, het zenuwstelsel, het endocriene stelsel en stoornissen in de bloedsomloop. Het is goed voor de ogen, ver¬betert zien in het donker en verheldert het zicht op innerlijke, intuïtieve niveaus en uiterlijke,fysieke niveaus. Het resoneert met de meridiaan van de drievoudige verwarmer* en is te gebruiken om hem weer in evenwicht te brengen door opflakkeringen tegen te gaan en hitte uit het lichaam te verwijderen. Vuuragaat brengt vitaliteit in het lichaam en voorkomt dat de energie opraakt. Als een chakra* uit balans is, brengt vuuragaat het weer zachtjes op zijn plaats. Op een verfijnd niveau lost vuuragaat etherische blokkades op en energetiseert het de aura*.
POSITIE U kunt vuuragaat langdurig dragen of desgewenst op het hoofd of een relevante plaats van het lichaam leggen.


Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”
Bron de KRISTALLENGIDS van JUDY HALL