!
!
vesuvianiet-

Vulkaniet

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

Vulkaniet

Vulkaniet, ook wel Que Sera genoemd is een echte energetisch krachtbron. Hij schenkt je (levens) energie en kracht. Hij zorgt ervoor dat je je tevreden voelt en de dingen accepteert zoals ze zijn. Vulkaniet helpt om helder na te denken en zaken te herinneren die je vergeten was.

Sterrenbeeld: onbekend
Kleur: groen, bruin, blauw gevlekt
Maand: onbekend
Chakra: zonnevlechtchakra


Werking Vulkaniet:

Klachten verminderen:
Vulkaniet werkt tegen rugpijn, met name wanneer deze veroorzaakt wordt door stress en overbelasting. Hij vermindert hevige krampen en menstruatieklachten. Tevens helpt Vulkaniet tegen vergeetachtigheid en kan hij goed ingezet worden bij dementie.

Eigenschappen bevorderen:
Vulkaniet versterkt je levenskracht en geeft je een energie boost. Hij heeft een positieve werking op de spieren en gewrichten.

Toepassing:
Vulkaniet kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Hij wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Zeer geschikt voor oudere mensen die wel wat kracht en energie kunnen gebruiken en vergeetachtig worden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiƫle informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!