!
!
boji-stenen-set-middel

BOJI stenen (steeds per paar )

Boji stenen

De vrouwelijke steen is glad en rond en de mannelijke Boji stenen vertonen duidelijke kubische vormen zoals pyriet. Boji stenen dienen samen te worden gebruikt. Yin-yang. Er zijn geen indicaties bij acute klachten. Helpt wel pijn en blokkades opheffen en helpt bij het herstellen van het energieveld van het lichaam. 

 • Sterrenbeeld: 
  Goed voor alle sterrenbeelden. 
 • Kleur:
   Boji stenen zijn metaalgrijze steen. Vaak ronde vormen. Maar heeft ook kubische vormen zoals pyriet. 
 • Maand:
   alle maanden.
 • Chakra:
  Boji stenen zijn geschikt voor alle chakra's 

Werking van Boji stenen

Klachten verminderen met Boji stenen: 
Boji stenen verminderen pijn en blokkades, zowel psychisch als lichamelijk. De stenen helpen tegen trauma en een vertroebeld beeld van jezelf. Boji stenen helpen tegen vermoeidheid, lusteloosheid en onrust.
 
Eigenschappen bevorderen met Boji stenen: 
Boji stenen verbeteren het energieveld en kunnen emoties of stemmingen versterken. Ze geven je helder inzichten en maken je bewust van jezelf en hoe je in je eigen kracht komt te staan. De stenen bevorderen het geheugen het helpen bij weefsel herstel. Boji stenen werken aardend en zijn goed inzetbaar tegen preventie van ziekten.  

Toepassing van Boji: 
Boji stenen kun je op relevante plek neerleggen. De stenen worden gebruikt  voor het vergemakkelijken van sjamanisme en het afreizen naar de beneden wereld. Boji stenen nooit nat reinigen maar borstelen of afwrijven. 

Bij kristalmeester : die zal ze volledig inwendig reinigen.