!
!
shattukiet

Shattukiet

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

SHATTUKIET


KLEUR donker- en lichtblauw, turkoois
UITERLIJK gevlekt vaak klein en getrommeld
ZELDZAAMHEID in gespecialiseerde winkels verkrijgbaar
VINDPLAATS Verenigde Staten
Het mineraal shattuckiet is een koper-silicaat met de chemische formule Cu5Si4O 12(OH)2. Het mineraal behoort tot de inosilicaten
KENMERKEN Shattukiet is een zeer spirituele steen die vibraties verhoogt. Het stimuleert het derde oog* en het keelchakra*, brengt ze in harmonie en op één lijn.
Het zorgt voor heldere paranormale visioenen en helpt u te begrijpen en te communiceren wat er is gezien. Dit kristal is vooral nuttig in geval¬len waarin ervaringen in vorige levens metafysische vermogens hebben opgeheven. Het doorbreekt hypnotische bevelen en verordeningen tegen het gebruik van paranormale visioenen.
Tevens kan het vervloekingen en bevelen tot geheimhouding uit vorige levens boven water krijgen
Shattukiet helpt bij het kanaliseren*, want het heeft een grote bescher¬mende kracht die ervoor zorgt dat het wezen niet het fysieke lichaam overneemt. Het kristal bereikt een hoge vibratie en legt contact met de zuiverste bron. Gebruik het om paranormale vermogens zoals automa¬tisch schrijven* en telepathie te ontwikkelen en heldere communicatie met buitenaardse wezens te vergemakkelijken.
GENEZING Shattukiet is weldadig voor alle kleine gezondheidsklachten, omdat het het lichaam zacht weer in balans brengt. Het elixer is nuttig als algemene versterker, vooral in het voorjaar. De steen behandelt amandelontsteking, versterkt de stollingseigenschappen van bloed en verwijdert blokkades uit intercellulaire structuren.
POSITIE Leg het op een relevante plaats.


Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”
Bron de KRISTALLENGIDS van JUDY HALL