!
!
scoleziet

Scoleziet /Scoleciet

Scoleciet is een zachte en vriendelijke steen en behoort tot de familie van de Zeolieten. Scoleciet helpt je om rust te vinden in moeilijke tijden. Scoleciet geeft een gevoel van vrijheid. Het is een steen die goed is voor het zenuwstelsel en de hersenen en helpt goed bij vergeetachtigheid en beginnende dementie.

Scoleziet /scoleciet (Zeoliet)

Scoleciet is een weldoener voor iedereen die spirituele groei zoekt. Die groei zit hem in het licht lichaam, de trillingsfrequentie en zeker ook het bewustzijn. Het aura groeit, neemt haar natuurlijke ruimte in en chakra’s worden uitgelijnd en gereinigd. De steen helpt oude patronen doorbreken maar ook fysiek is het een krachtige heler. Een sterke fysieke ontgifting, hulp bij verstrooidheid en een verbeterde nachtrust zijn slechts enkele van de vele voordelen.

Spiritueel

Zoals gezegd bevordert Scoleciet spirituele groei in alle facetten. Van het uitlijnen en reinigen van chakra’s tot aan een groter aura zonder blokkades. Tegelijk is het een krachtige beschermer tegen alle vormen van negativiteit en psychische aanvallen. Door de grote hoeveelheid wit licht die de steen naar het 7e chakra trekt verhoogt het trillingsgetal van het lichaam en vergroot het bewustzijn.

Emotioneel & Mentaal

Het prachtig witte kristal helpt oude patronen doorbreken. Ook als het leven een sleur blijkt kan de steen verandering brengen. Een nieuwe toekomst vol licht. Dementie of verstrooidheid klachten zijn ook gebaat bij Scoleciet. Helpt ook om meer in het lijf te zijn en minder te focussen op het hoofd.

Fysiek

De steen verbeterd de nachtrust en helpt tegen slapeloosheid. Maar ook de vochthuishouding, zenuwen, spieren en de fijne motoriek zijn er bij gebaat. Verder helpt het de leven ontgiften en verzacht het fysieke shock en trauma’s. Ideale steen voor na operaties.

Meditatie

Houd de steen tijdens een meditatie in je hand om naar oude beschavingen terug te keren of een glimp van de toekomst te zien.

Chakra

7e chakra (kruin, overgave & geloof, epifyse), 6e chakra (intuïtie, 3e oog, hypofyse), 4e chakra (hart, thymus, liefde & liefhebben)

Sterrenbeeld Scoleciet

Kreeft, Schorpioen, Leeuw, Ram, Tweelingen, Vissen

Combinatie stenen

Combineert goed met Cavansiet, Stilbiet, Robijn, Kunziet en Hypersteen