!
!
shungiet 25mm ntm

Shungiet (Karelië-Rusland)

Shungit

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-levensvreugde.be  Heikant 19A in B.9240 ZELE +32 0497793077

Maak per sms een afspraak indien je wenst te komen naar het winkeltje.

 

Uitgebreide keuze

 

Shungit komt uit Rusland, nog specifieker uit de republiek Karelië, en is bekend als de beste steen tegen straling. Het is een helende steen met een unieke samenstelling. Hij kalmeert, geeft troost, is aardend, versterkt het immuunsysteem en absorbeert negatieve invloeden en elektromagnetische straling.

 

Spiritueel

* Shungiet harmoniseert alle chakra's en zuivert de aura. De steen verdiept en versterkt spirituele groei.

* Shungiet is aardend, maar tegelijkertijd verheffend.

* Shungiet kan je tijdens meditatie in contact brengen met het verleden of de toekomst.

 

Mentaal

* Shungiet helpt je kansen te zien en deze te pakken

* Shungiet helpt je je onbewuste te activeren tijdens leren en studeren.

* Shungiet helpt je jezelf terug te vinden na heftige ongelukken en trauma's.

 

Emotioneel

* Shungiet is een troostende steen. Hij helpt bij verdriet en rouwverwerking.

* Shungiet helpt bij het loslaten van sterke emoties en stressvolle gedachten.

* Shungiet is een goede steen tegen stress, is kalmerend en rustgevend.

* Bij depressie en somberheid maakt shungiet weer vrolijk.

* Shungiet beschermt tegen negativiteit.

 

Fysiek

* Shungiet werkt ontgiftend en is vooral goed tegen alle soorten elektromagnetische smog. Zet een bol of piramide bij je computer en magnetron. Door een shungiet in de ruimte te zetten, wordt alle negatieve energie geabsorbeerd. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld aardstralen. Ook als je je wat zwakjes en gammel voelt, kan de shungiet de oorzaak hiervan absorberen.

* Shungiet is een goede anti-griepsteen. Je kunt hem preventief gebruiken. En als je de griep al hebt, helpt shungiet je om sneller te herstellen.

* Keelpijn, keelontsteking en longontsteking kunnen tal van oorzaken hebben. Shungiet geeft je immuunsysteem de beste ondersteuning om deze klachten sneller en beter te bestrijden. Shungiet is antibacterieel en desinfecterend.

* Shungiet versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam op alle fronten.

* Shungiet is ontstekingsremmend, koortsverlagend en verkoelend.

* Bij problemen met de spijsvertering absorbeert shungiet de oorzaak. Het drinken van shungiet water helpt bij brandend maagzuur en zure oprispingen. Shungietwater helpt bij diarree, constipatie en buikpijn.

shungiet piramide

Piramide gezaagd van ruwe shungiet

* Shungiet is een prettige steen bij sommige soorten contactallergie. Helptgoed tegen vergiftigingen, jeuk en huiduitslag.

* Een goede steen tegen hoofdpijn, met name spanningshoofdpijn. Shungiet helpt je je hoofd leeg te maken. Zo helpt de steen ook goed bij slapeloosheid en problemen met inslapen en doorslapen.

* Shungiet helpt bij veel soorten pijn, tegen eerstegraads brandwonden. Leg de shungiet direct op de zere plek.

* Shungiet helpt tegen ontstekingen als parodontosis, stomatitis, hepatitis. Ontstekingen in de mond kun je bestrijden door te gorgelen met shungietwater.

* Was je haar met shungietwater bij dof of futloos haar, en bij haarverlies. Drink hierbij regelmatig mineraalwater met een paar druppels shungiet elixer.

* Smeer shungietolie op een koortslip, dan geneest deze snel.

* Allerlei huidklachten, zoals eczeem en psoriasis, verminderen door wassen of deppen met shungietwater. Dit water bevordert tevens de genezing van krassen, schrammen en schaafwonden. Shungietwater versterkt en verjongt de huid. Probeer eens het effect van shungietwater op eelt!

* Shungiet verbetert de oog-handcoõrdinatie. Prettig bij het aanleren van nieuwe vaardigheden, zoals tekenen, schilderen, kleien beeldjes maken, een nieuw soort schrift aanleren.

* Shungiet verbetert ook je reactievermogen. Dat maakt shungiet een fijne steen om bij je te dragen als je aan het verkeer deelneemt.

 

Shungiet is een kalmerende beschermsteen die negatieve energieën absorbeert en een reinigende en ontgiftende werking heeft op het lichaam. Daarom is het aan te raden bij het dragen vab shungiet veel water te rinken. Hij heelt diepe traumatische gebeurtenissen en helpt om jezelf weer terug te vinden. Shungiet is een veelzijdige steen, al 400 jaar geroemd om zijn genezende en antibateriële eigenschappen en die alleen gevonden wordt in Rusland.

Werking van Shungit

Klachten verminderen: 
Shungit werkt goed tegen slapeloosheid, elke vorm van 
allergie en werkt ontstekingsremmend. De steen laat je sneller inslapen en verlicht bij clusterhoofdpijn. De steen verlicht tevens griepklachten. Is goed voor het immuunsysteem.

Daarnaast kan Shungite helpen bij hoofdpijn, rugpijn, reuma, slaapproblemen en stabiliseert het bloed. Gebruik/draag Shungite niet bij zwangerschap.

Het zuivert een ruimte van straling.